Wie is de vakman achter Klus rust?

Mijn naam is Dave de Kort en na ruim 20 jaar klussen voor vrienden, familie en kennissen heb ik eind 2021 besloten om van mijn grootste hobby mijn werk te maken.

  

Ik vind het belangrijk dat mensen tot rust kunnen komen in en om het huis, en met behulp van mijn passie, technisch inzicht en 2 rechterhanden maak ik van uw rommelige tuin of zolder weer een opgeruimde en verzorgde ruimte waar u fijn kunt vertoeven of uw spullen kunt opruimen. 

Ik denk graag met u mee, en ik sta altijd open voor leuke uitdagingen waar u niet meteen een oplossing voor weet. 

 

Naast het klussen ben ik tot 2018 werkzaam geweest in de transportsector als vrachtwagenchauffeur en ben ik in het bezit van een groot rijbewijs. Daarnaast heb ik kort voor een hoveniersbedrijf gewerkt en hou ik van tuinieren. Ik ben dus zeer allround inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

 

Bel gerust naar Klusbedrijf Klus rust voor een vrijblijvende afspraak om uw klus te bespreken en om samen te kijken wat er mogelijk is binnen uw budget. 

 

Ik kijk er naar uit om uw klus uit te voeren zodat u daarna in alle rust kunt genieten!

 


De afspraak maken.

 

 

Nadat u contact heeft gezocht zal Klus rust u terugbellen.

 

Bij een kleine klus kan Klus rust u vaak al na het telefoongesprek een offerte sturen.

Bij een grote klus is het vaak wenselijk om een afspraak in te plannen om zo uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Klus rust houd hierbij zoveel mogelijk rekening met een datum en tijd die u past.


Een overzichtelijke offerte omdat u duidelijkheid wil.

 

Wanneer de werkzaamheden duidelijk zijn en de eventuele maatvoering is opgenomen zal Klus rust dit uitwerken en u een vrijblijvende offerte toesturen met de vermelding van:

 

Beschrijving van de werkzaamheden.

Materiaal kosten.

Geschatte werkuren.

 

 

-


De overeenkomst volgens afspraak.

 

Na akkoord van de offerte zal Klus rust op de door u aangegeven datum starten met de uitvoer van de werkzaamheden.

Tijdens de uitvoer zal Klus rust u regelmatig op de hoogte houden over de uitvoer van de opdracht. Indien u gaande weg meer wensen heeft kan dit natuurlijk altijd en zal Klus rust dit op de eindfactuur vermelden onder meerwerk.


Oplevering en garantie.

 

Nadat het werk is afgerond zal Klus rust het werk samen met u opleveren.

 

Waar Klus rust het werk zo zorgvuldig mogelijk uitvoert kunnen er altijd op en of aanmerkingen zijn. Deze zullen dan in overleg met Klus rust naar tevredenheid worden opgelost.

 

Op alle opgeleverde werkzaamheden zit een garantie van 1 jaar.